Veidekke Entreprenad AB > Alla tjänster

Alla tjänster

Vi bygger många olika saker. Men mest av allt människor.

För vissa består en byggnation av bara sten och betong. Men för oss är det så otroligt mycket mer. I allt vi gör har vi med oss en större tanke. En tanke som betyder att vi göra vårt yttersta för vår omvärld, människor och natur. Så har vi tänkt ända sedan starten 1936. Därför involverar vi människor på alla plan för att hitta ännu bättre samarbeten och lösningar.

Vi lyssnar och bygger utifrån våra kunders behov, vilket förenklar och gör deras liv bättre. Vi är hållbara i långa loppet ur ekonomiska, sociala och miljömässiga perspektiv. Vi värnar om att vara en arbetsplats där medarbetare växer och mår bra. Med hjälp av ny teknik och modiga beslut tar vi byggbranschen in i framtiden.

Oavsett vad vi gör, gör vi det tillsammans med människor för människor. Det betyder att vi bryr oss mer. Att vi tänker med mer än vår plånbok.

Läs mer om Alla tjänster på företagets hemsida

Veidekke Entreprenad AB
Hemsida: www.veidekke.se

Veidekke Entreprenad AB

Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag.

Veidekkes recept på framgång är en gemensam plattform för en positiv företagskultur. Den baseras på våra värderingar, coachande ledarskap och en vardag präglad av glädje, entusiasm och engagemang. Det är en plattform som leder till nöjda kunder och god lönsamhet. Och det är en grund som ger oss möjlighet att fortsätta utvecklas.