Schüco International KG Tyskland- Filial Sverige > Aluminiumdörrar

Aluminiumdörrar

Aluminiumdörrar från Schüco ger ett personligt välkommnande. Schüco International är tillverkare av säkra och värmeisolerade aluminiumdörrar.

Schücos dörrar konstrueras i aluminium, ett stabilt material som gör det möjligt att bygga stora entrépartier och som ger dig stor frihet i utformningen. Vi tillhandahåller allt från passivhusdörrar och superisolerade dörrar till oisolerade innerdörrar. För offentliga rum finns Heavy Duty-dörrar testade med upp emot 2 miljoner öppningscykler för att klara högfrekvent användning och branddörrar för särskilda krav.

Läs mer om Aluminiumdörrar på företagets hemsida

Schüco International KG Tyskland- Filial Sverige
Hemsida: www.schueco.se

Schüco International KG Tyskland- Filial Sverige

Schüco utvecklar och saluför systemlösningar för fönster, dörrar och fasader. Med 5 650 anställda världen över strävar företaget efter att vara branschledaren när det gäller teknik och service idag och i framtiden. Utöver innovativa produkter för bostäder och kommersiella byggnader erbjuder klimatskalsspecialisten rådgivning och digitala lösningar för alla byggprojektets faser – från den första idén till design, tillverkning och installation. 12 000 tillverkare, utvecklare, arkitekter och investerare runt om i världen arbetar tillsammans med Schüco. Företaget är verksamt i över 80 länder och omsatte år 2019 1,750 miljarder euro. För mer information besök www.schueco.se