Glim Betongprodukter AB > Ancon tvärkraftsdon

Ancon tvärkraftsdon

Högbelastningsbara tvärkraftsdon används för tvärkraftsöverföring över alla typer av fogar i betong, med eller utan rörelse

Högbelastningsbara tvärkraftsdon används för tvärkraftsöverföring över alla typer av fogar i betong, med eller utan rörelse. Ancon tvärkraftsdon finns i ett stort antal varianter och storlekar. Redovisade laster är enligt svensk norm men lastberäkningar enligt Eurocode finns tillgängliga om så önskas. Komplett information följer på underliggande sidor men har ni några frågor så tveka inte att ta kontakt med oss.

Läs mer om Ancon tvärkraftsdon på företagets hemsida

Glim Betongprodukter AB
Hemsida: https://glim.se/

Glim Betongprodukter AB

Glim Betongprodukter AB är tillverkare av fogbryggor och betongprodukter för rörelsefogar, stålstommar, ingjutningsgods och armering.

GLIM arbetar utvecklar och är tillverkare av egna produkter samt representerar ett antal välkända varumärken inom byggbranchen. Främst handlar det om produkter kring rörelsefogar, balkonger, ingjutningsgods och armering.

GLIM säljer flexibla kvalitetsprodukter som är anpassade efter kundens krav och önskemål. GLIM strävar alltid efter att ge kunderna bästa tänkbara service. Företaget och leverantörerna är sedan länge välkända inom byggbranschen. Det gemensamma kunnandet står till kundernas förfogande. Som kund kan du lita på att GLIM gör allt för att du ska bli nöjd.

Rörelsefogar, fogtätning, Migua, fogbrygga, fogning betong, vattentäta fogar, fogar i golv, foglist, fog, najomatsystem, najomat, tvärkraftsdon, balkongarmering, ingjutningsgods, transportankare, lyftankare, garage, carport, förrådsbyggnader