Sh Bygg, Sten och Anläggning AB > Anläggning

Anläggning

En stabil grund är a och o. Med hjälp av oss får du schaktning, rörläggning, grundläggning och betonggjutning utförd professionellt och noggrant.

Vi utför även arbeten med fjärrvärme och fjärrkyla åt de stora kraftbolagen. Naturligtvis vet vi att också ytan betyder mycket så vår anläggningssida utför finplaneringsarbeten, stensättning och asfaltsarbeten med en miljöklassad maskinpark.

Läs mer om Anläggning på företagets hemsida

Sh Bygg, Sten och Anläggning AB
Hemsida: https://www.shbygg.se

Sh Bygg, Sten och Anläggning AB

Sh bygg, sten och anläggning bygger framtid. I över 90 år har vi satsat på långsiktigt och ansvarsfullt byggande. Som ett av Sveriges absolut äldsta familjeägda entreprenadföretag är vi på Sh stolta och tacksamma över förtroendet att få vara med och bygga din framtid. Sh bygg har kontor i Uppsala, Stockholm och Östhammar. Vi är tillräckligt stora för att ge dig stabilitet och ett helhetsgrepp, men tillräckligt små för en personlig relation.

Vi tar oss an små som stora projekt – allt från kontorsanpassningar och servicejobb till anläggning av kajer, renovering av K-märkta byggnader och större nybyggnadsprojekt.