AB Derma > Arkitekturväv Fasad

Arkitekturväv Fasad

Rostfria vävar, Arkitekturväv Fasad. Vi kan erbjuda arkitekter och designers ett brett sortiment av rostfria vävar för exteriör design av fasader.


I kombination av det höga estetiska värdet och en hög teknisk kvalitet går det att klä fasader men väven både på nya byggnader och renoveringsprojekt.

Fasaden på en byggnad kan nästan bli helt transparant med hjälp av den estetiska och de tekniska funktionerna väven har. Arkitekturväven kan helt förändra utseendet på en byggnad och ge den en mycket unik och individuell karaktär. Ljus och skugga, sol och moln reflekteras på vävens yta och skapar ett skimrande andra ”skinn”.

Materialet är tillverkat i rostfritt/syrafast stål, som ger hög korrosionsbeständighet.Vår huvudleverantör Haver & Boecker har en stor erfarenhet och många stora projekt bakom sig. De har tagit fram monteringssystem som gör att det går fort och enkelt att montera.

Vi bistår även med konsultation när det gäller beräkningar av belastning av yttre påverkningar så som tex vind och snö.

Läs mer om Arkitekturväv Fasad på företagets hemsida

AB Derma
Hemsida: https://www.derma.se

AB Derma

Derma AB arbetar med 4 olika verksamhetsområden:
• Tillverkning av metallfilter metallduk, syntetduk, syntetväv
• Rambespänning
• Analyssiktar, analyssiktmaskiner, ultraljudsrengörare
• Arkitekturväv av metall (fasader, invändigt tak, bullerskydd, solskydd med mera).

En stor målgrupp är industrin med behov av filter och siktdukar. Bl a har Derma AB tagit fram filter för rening av radioaktivt vatten. Med Arkitekturväven vänder sig företaget till arkitekter och byggherrar. Deras sofistikerade väv har många användningsområde som exempelvis: bullerskydd, solskydd, energibesparing med mera).

Derma AB samarbetar med ledande inom branschen varumärken som Haver & Boecker.

Med över 50 års erfarenhet av metallväv löser Derma AB de flesta av Era problem och önskemål.

Läs och se mera på Dermas AB hemsida.