Constructor Sverige AB > Arkivinredning

Arkivinredning

Constructor Sverige AB har tillverkning av bla olika typer av arkivinredningar och arkivsystem.


Constructor vet att arkivsystem väljs utifrån de förutsättningar som finns i den lokal som skall nyttjas och även vilka arkivalier (dimensioner) samt vilken rörlighet samlingen har. Även antalet användare har stor inverkan på val av system. Att samlingarna ofta skall skyddas till efterföljande generationer. Vi har därför marknadens mest kompletta sortiment för att leverera: förvaringsoptimering.

Läs mer om Arkivinredning på företagets hemsida

Constructor Sverige AB
Hemsida: www.constructor.se

Constructor Sverige AB

Constructor Sverige AB har tillverkning och försäljning av av lagerinredningar, hyllställ, pallställ, djupstapling, arkivinredningar mm.

Inom Constructors sortiment av lagerinredning återfinns allt från hyllställ HI280 och förvaringsskåp Lock till avancerade lagerautomater som paternosterverk och hissautomater. Här finner du såväl enkla pallställ P90 Silverline som höglager, djupstapling, rullfack eller utdragsenheter. Inom området lagerinredning finns även grenställ och rollrack för långgodsförvaring. Vi har entresoler och industriväggsystem och en hel mängd varianter på specialförvaring, där produkter som däckställ, HI280 Butik och mobila pallställ speglar användningsområdena. Våra produkter håller hög kvalitet och hyll- och pallställskoncepten följer de nya europeiska FEM-normerna.

Under affärsområdet Arkivinredning har vi det världsledande varumärket Compactus® som är tätpackningens dominant. Compactus® kompaktarkiv finns i ett flertal varianter - för kontorsinredning och arkivinredning, för bibliotek och butiksförvaring och för förvaring
inom sjukhus. Inom produktområdet Arkivinredning har vi möbler för källsortering, Ekoline, möbler för postsortering, Postline och Säkerhetsskåp. Produkter för museiförvaring och även traditionella kontorshyllor, väggfasta hyllor eller fristående hyllsystem ingår i sortimentet.