Markishuset-Stijo-Inredningar AB > Balkongskydd

Balkongskydd

Markishuset Stijo-Inredning i Stockholm är tillverkare och leverantör av balkongskydd.

Ett balkongskydd är den perfekta lösningen som lämpar sig väl för att skydda din balkong mot insyn, sol och vind. Våra balkongskydd anpassas och monteras efter kundens behov och önskemål. Vi erbjuder antingen öljetter eller höj- och sänkbart clipperstativ för montering på balkongens räcke, utan permanenta ingrepp.

Oavsett vilken modell som väljs så kan våra balkongskydd göras i samma färger och mönster som alla våra andra solskydd med markisväv som håller högsta kvalitet.

Läs mer om Balkongskydd på företagets hemsida

Markishuset-Stijo-Inredningar AB
Hemsida: https://www.markishuset.se/

Markishuset-Stijo-Inredningar AB

Markishuset i Stockholm är tillverkare och leverantör av solskydd, markiser, fasadpersienner, fönstermarkiser, restaurangmarkiser, terassmarkiser m.m.
Vår målsättning är att erbjuda individuellt anpassade produktlösningar och för detta ändamål utgår vi från kundens behov av dagsljus samt av skydd mot sol, vind och oangenäm värme.

Vi har varit verksamma sedan 1968 med både tillverkning och montage av markiser och solskyddslösningar. Skräddarsydda persienner och vertikaler, markiser för altaner och balkonger, fristående regn- och solskydd för torg och uteserveringar.Pergola samt uterum. Allt för att göra din tillvaro mer angenäm både ute och inne.

Välkommen till Markishuset

– Ditt stopp för markisköp