Bekaert > Bergnät

Bergnät

Bekaert Svenska AB är leverantör av bergnät och annan bergförstärkning.


Bergsäkringsåtgärder krävs ofta i anslutning till vägar och järnvägar men behövs även ofta vid särskilt utsatta platser för att skydda människor, deras omgivning eller investeringar. Nät för bergbyggnation och bergarbete, d.v.s. för tunnelsäkring, bergsäkring, bergförstärkning, fallsäkring, rassäkring. eller som form av olika skydd finns i många olika utföranden och kvaliteter.

Bekaert tillverkar bergsäkringsprodukter med olika utseenden på nätmaskor, nätlängder och nätbredder.Tråddimensioner och hållfasthet kan varieras i stor omfattning beroende på aktuellt användningsområde. Vi erbjuder nät av flätverkstyp, svetsade nät, nät i rullar eller som paneler. Dessa kan erhållas i obehandlat utförande alternativt med olika ytskydd såsom vanlig galvanisering, Bezinal® (Bekaert Zinc Aluminum) eller med PVC. Vi tillhandahåller också mjukglödgade nätpaneler till berganvändning för förenklad installation.

Kontakta oss gärna på Bekaert Svenska AB kring val av lämplig nätprodukt eller kring val av bergförstärkningsmetod.

Läs mer om Bergnät på företagets hemsida

Bekaert

Bekaert (www.bekaert.com) är global marknadsledare inom området dragna trådprodukter och trådapplikationer, dessutom teknologiledande inom företagets kärnkompetenser avancerad tråddragning, avancerade material samt ytbeläggning.

Bekaert Svenska AB är det helägda svenska dotterföretaget som arbetar med försäljning av ståltråd, industritråd, fjädertråd, olika typer av armering och bergsäkrings- samt bergförstärkningsprodukter. För byggsidan säljer vi olika typer av armeringsnät, fiberarmering, putsarmering, murverksarmering, gräsarmering, vägarmering, spännarmering, bergnät, gabioner, kabelbult och en rad andra produkter. Vi finns i Göteborg med kontor och lager. Välkommen att ringa oss på Bekaert Svenska AB!