K360 Nordic AB > Butiksetableringar

Butiksetableringar

Med specialkompetens inom detaljhandel tar vi hand om projektering, projektledning och byggnation vid alla typer av butiksetableringar, ombyggnationer och flyttar i hela landet.

Vi kan även hjälpa till vid utveckling av koncept, inrednings- och säljlösningar. Vid byggnation av butiker tar vi hand om såväl lokalanpassning som montage av butikens inredningskoncept inklusive belysning och butikskommunikation. Vi har lång erfarenhet från detaljhandel i organisationen. Vi har god kännedom om butiksmiljöer och dess förutsättningar och anpassar alla delar av projekten till dessa. Vi vet vad som krävs för att en butiksöppning ska bli lyckad och kan vara ett kreativt bollplank när etableringen planeras.

Läs mer om Butiksetableringar på företagets hemsida

K360 Nordic AB
Hemsida: https://k360.se/

K360 Nordic AB

K360 - ETT BYGGFÖRETAG I UPPSALA

Vår vilja att alltid leverera kvalitet på utsatt tid med en ödmjuk och lyhörd attityd är viktiga beståndsdelar i vårt erbjudande.
Vad betyder det att vara ett byggföretag i tiden? För oss betyder det 100% kundfokus och att målet är att ständigt överträffa kundens förväntningar.

Att snickra, sätta plattor eller montera fönster är något som de flesta byggföretag klarar av. Vi tror att det kommer att krävas mer för att lyckas i framtiden. Våra värderingar beskrivs i ett antal kärnvärden och budord som alla inom K360 lever och arbetar efter för att ständigt påminna oss om vad som är allra viktigast – nämligen kunden.

Att bygga relationer med kunden, att berätta om vad vi gör och att alltid ha alla överenskommelser skriftligt är några av de saker vi arbetar med på ett målmedvetet sätt. Andra så kallade hygienfaktorer är att passa tider, städa efter sig och återkoppla efter att arbetet är klart. Saker som kan tyckas självklara men som inte alltid är så enkla verkligheten.

Att arbeta med kundfokus är en annan viktig del för oss på K360. Vi vill gärna utmana dig att testa oss, så skall vi göra vårt allra bästa för att både ge dig ett arbete utfört med högsta kvalitet och en bra känsla i relationen med våra medarbetare.

Allt enligt våra kärnvärden – Nytänkande – Personlighet – Trovärdighet – Engagemang