K360 Nordic AB > Byggentreprenader

Byggentreprenader

Vår avdelning för byggentreprenader arbetar med allt från husbyggen och försäkringsjobb till mindre specialarbeten med särskilda krav på yrkesskicklighet och flexibilitet.

Vi tar hand om hela projektet inklusive upphandling och samordning av de underentreprenader som kan krävas för exempelvis el- och rörinstallationer, ventilation, måleri etc. Vi har ett brett nät av samarbetspartners som vi vet kan efterleva de grundläggande värderingar som vi gemensamt tagit fram inom K360, och som är en viktig del av vårt erbjudande och varumärke.

Läs mer om Byggentreprenader på företagets hemsida

K360 Nordic AB
Hemsida: https://k360.se/

K360 Nordic AB

K360 - ETT BYGGFÖRETAG I UPPSALA

Vår vilja att alltid leverera kvalitet på utsatt tid med en ödmjuk och lyhörd attityd är viktiga beståndsdelar i vårt erbjudande.
Vad betyder det att vara ett byggföretag i tiden? För oss betyder det 100% kundfokus och att målet är att ständigt överträffa kundens förväntningar.

Att snickra, sätta plattor eller montera fönster är något som de flesta byggföretag klarar av. Vi tror att det kommer att krävas mer för att lyckas i framtiden. Våra värderingar beskrivs i ett antal kärnvärden och budord som alla inom K360 lever och arbetar efter för att ständigt påminna oss om vad som är allra viktigast – nämligen kunden.

Att bygga relationer med kunden, att berätta om vad vi gör och att alltid ha alla överenskommelser skriftligt är några av de saker vi arbetar med på ett målmedvetet sätt. Andra så kallade hygienfaktorer är att passa tider, städa efter sig och återkoppla efter att arbetet är klart. Saker som kan tyckas självklara men som inte alltid är så enkla verkligheten.

Att arbeta med kundfokus är en annan viktig del för oss på K360. Vi vill gärna utmana dig att testa oss, så skall vi göra vårt allra bästa för att både ge dig ett arbete utfört med högsta kvalitet och en bra känsla i relationen med våra medarbetare.

Allt enligt våra kärnvärden – Nytänkande – Personlighet – Trovärdighet – Engagemang