Schüco International KG Tyskland- Filial Sverige > Byggnadsautomation

Byggnadsautomation

Schüco sensorer utgör en viktig del av byggnadens automation eftersom de levererar information för övervakning och styrning.

Schüco erbjuder olika sensorer för mätning och registrering av fysikaliska parametrar inom- och utomhus (till exempel temperatur, vind, regn, koldioxid).
En av de viktigaste sensorerna är Schücos magnetkontakt som används för att övervaka fönster, dörrar och överljus. De meddelar om partier är öppna eller stängda, låsta eller olåsta och ökar därigenom byggnadens säkerhet och effektivitet.

Läs mer om Byggnadsautomation på företagets hemsida

Schüco International KG Tyskland- Filial Sverige
Hemsida: www.schueco.se

Schüco International KG Tyskland- Filial Sverige

Schüco utvecklar och saluför systemlösningar för fönster, dörrar och fasader. Med 5 650 anställda världen över strävar företaget efter att vara branschledaren när det gäller teknik och service idag och i framtiden. Utöver innovativa produkter för bostäder och kommersiella byggnader erbjuder klimatskalsspecialisten rådgivning och digitala lösningar för alla byggprojektets faser – från den första idén till design, tillverkning och installation. 12 000 tillverkare, utvecklare, arkitekter och investerare runt om i världen arbetar tillsammans med Schüco. Företaget är verksamt i över 80 länder och omsatte år 2019 1,750 miljarder euro. För mer information besök www.schueco.se