Arboga-Kungsör Plåt & Vent AB > Byggnadsplåt

Byggnadsplåt

Arboga-Kungsör Plåt & Vent AB tillverkar och installerar all typ av byggnadsplåt till både privata- som offentliga fastigheter samt industrifastigheter. Företaget utför även bandtäckning av hela tak eller mindre ytor.

Oavsett byggnadstyp och fasad/takbeklädnad så är byggplåtdetaljerna på fastigheterna lika viktigt som allt annat för att skydda objekten från väder och vind. Att hela taken ska vara täta samt att vattenavrinningen fungerar utan problem är A och O för att din fastighet ska bestå i många år framöver.

Arboga-Kungsör Plåt & Vent AB tillverkar och installerar all typ av byggnadsplåt till både privata som offentliga fastigheter samt industrifastigheter. Företaget har en egen verkstad och maskinpark som kan tillverka så gott som allt inom byggnadsplåt. Arboga-Kungsör Plåt & Vent AB samarbetar med de stora aktörerna gällande standardprodukter på marknaden. Företaget utför självklart även bandtäckning av hela tak eller mindre ytor.

Kontakta Arboga-Kungsör Plåt & Vent AB för mer information eller besök företagets hemsida!

Läs mer om Byggnadsplåt på företagets hemsida

Arboga-Kungsör Plåt & Vent AB
Hemsida: https://akplatvent.se/

Arboga-Kungsör Plåt & Vent AB

Arboga-Kungsör Plåt & Vent AB med säte i Arboga arbetar med byggnadsplåt och ventilation. Företaget grundades redan år 1971 som Arboga-Kungsör Plåt Aktiebolag. Bolaget skapades utifrån ett samgående av de tidigare bolagen Fredrikssons Plåt i Arboga och Lindströms Plåt i Kungsör. Bolaget utvecklades snabbt till en stark aktör på marknaden inom byggnadsplåtslageri och även ventilation i regionen.

Under åren har utvecklingen gått framåt och en del av hantverket ersätts av maskiner som numer finns i företagets egen regi. Kunderna har genom åren återkommit och större delen av personalen har blivit kvar och därmed har kunnandet om hantverket bestått och utvecklats över åren. Det kunnande och den samlade erfarenhet som finns inom verksamheten för hantverket är enorm.