Sprintline i Tranås AB > Byggnadsplåtslageri

Byggnadsplåtslageri

Sprintline i Tranås AB arbetar med byggnadsplåtslageri, företaget är måna om att det traditionella kvalitetsarbetet där hantverket kommer till sin fulla rätt.

Sprintline i Tranås AB arbetar med det genuina hantverket kombinerat med modernt tänk efter den gamla skolan, ”old school”. Företaget är måna om det traditionella kvalitetsarbetet där hantverket kommer till sin fulla rätt.

Kontakta Sprintline i Tranås AB för mer information eller besök företagets hemsida!

Läs mer om Byggnadsplåtslageri på företagets hemsida

Sprintline i Tranås AB
Hemsida: http://www.sprintline.se/

Sprintline i Tranås AB

Sprintline Industriservice AB bildades i början av 1993 i Tranås som ett företag erbjudande tjänster för installation, service, reparation och utveckling av maskiner och utrustning inom den grafiska branschen. Sedan dess har företaget utvecklats att vara verksamt i flertalet branscher, är dynamiskt och flexibelt, med bred kunskap inom både, mekanik, el-elektronik, styr och reglerteknik, med plåtrelaterande fåstyckstillverkning av specialkaraktär som specialitet.

Ledord för Sprintline i Tranås AB är att tillsammans med kunden lösa problem, bolaget eftersträvar att bygga upp ett nära konstruktivt förhållande, där vi arbetar tillsammans med stort förtroende. Sprintline i Tranås AB har varit verksamma såväl lokalt, runt om i landet samt internationellt i alla världsdelar. 2001 övertogs verksamheten från Malmqvist Plåtslageri AB och verksamheten tog riktning mot framför allt mer ventilation och luftbehandling. Kontakta Sprintline i Tranås AB för mer information eller besök företagets hemsida.