Rapid hyrställningar AB > Byggnadsställningar

Byggnadsställningar

Rapid Hyrställningar AB arbetar med uthyrning av fasadställningar, arbetsplattformar, skyliftar, kranar och putsutrustning mm i hela mälardalen.


Hos oss kan du hyra den ställningsbyggnation som passar bäst för ditt entreprenadarbete, oavsett om det är ett inom- eller utomhusprojekt.

Efter 11 år är vi väl etablerade i vårt upptagningsområde som omfattar hela Mälardalen. Vi har kontor i Eskilstuna och Stockholm. Genom åren har vi samarbetat med byggföretag av alla storlekar och lämnar gärna referenser.

Läs mer om Byggnadsställningar på företagets hemsida

Rapid hyrställningar AB
Hemsida: http://www.rapidhs.se

Rapid hyrställningar AB

Rapid Hyrställningar AB i Eskilstuna arbetar med uthyrning av byggnadsställningar, fasadställningar, arbetsplattformar, skylift, kranar, putsutrustning, mm.

Hos oss kan du hyra fasadställningar, arbetsplattformar, skyliftar, kranar och putsutrustning.
Med egen utrustning och egen fordonspark har vi på rapid hyrställningar mycket god kapacitet att lösa både den egna koncernens behov av ställning såväl som andra aktörer i byggbranschen. Vi är 25 anställda och hanterar planering, transport, montering och demontering av ställningsmaterial internt. Genom vårt strategiska samarbete med ledande ställningstillverkare klarar vi alla behov av material för ställningsbyggnation. I dagsläget har vi drygt 65 000 m² egen ställning.