E-Städ i Norden AB > Byggstädning

Byggstädning

E-städ i Norden AB erbjuder byggstädning från både mindre- till större byggen, företaget har personal som specialiserar sig på byggstädning för att ge kunden det bästa resultatet.

E-städ i Norden AB hjälper er och tar över hela processen gällande byggstädningen i Malmö. Ni får hos oss en egen projektledare/kontaktperson som sköter arbetsledningen, besiktningar och som kan svara och lösa frågor på ett snabbt och smidigt sätt. E-städ i Norden AB har nöjd-kund-garanti, företaget kommer gärna ut och tittar för att lämna en kostnadsfri offert till er.

Kontakta E-städ i Norden AB eller besök deras hemsida för mer information!

Läs mer om Byggstädning på företagets hemsida

E-Städ i Norden AB
Hemsida: https://estadnorden.se

E-Städ i Norden AB

E-städ i Norden AB erbjuder flyttstädning, byggstädning, kontorsstädning, hemstädning med mera med säte i Göteborg och Stockholm. E-städ i Norden AB erbjuder därtill trappstädning och fönsterputsning både för privatpersoner och företag. Inget jobb är för stort för oss på E-städ i Norden AB och vi tar oss an allt. E-städ i Norden AB är ett väldigt flexibelt företag och vi finns tillgängliga året om.

Vi på E-städ i Norden AB har utbildade lokalvårdare men erbjuder städtjänster som en ensamstående tjänst, vilket betyder att precis som företaget har utbildade lokalvårdare för att utföra städning av alla former, har vi även personal som specialiserar sig på just det kunden är efter med bästa resultatet.