HAGS Aneby AB > Chili

Chili

Grillen Chili är designad av Gunilla Allard och är en av HAGS storsäljare. Den blir ett stiligt inslag gården, uteplatsen eller campingen.


Grillen kan eldas antingen med ved eller kol, och den plana botten gör det möjligt att använda en mindre del av gallrets yta.

Grillen är även utformad så att man kan tillaga mat på ena sidan, och samtidigt lägga på mer kol eller ved på andra sidan.

Vårt breda sortiment av bord, bänkar, soffor, cykelställ, papperskorgar, grillar och andra produkter för parkmiljöer och stadsmiljöer distribueras till destinationer över hela världen.

Läs mer om Chili på företagets hemsida

HAGS Aneby AB
Hemsida: https://www.hags.se

HAGS Aneby AB

HAGS är ett globalt företag och vårt produkterbjudande har stor spännvidd – för lek, sport och andra utomhusaktiviteter och för människor i alla åldrar. Alla våra produkter finns tillgängliga via en enda kontakt. Det som gör HAGS unikt är emellertid inte bara våra produkter. Vin anser att de flesta funktionella och engagerade rekreationsområden utomhus skapas genom ett gott samarbete. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och det flexibla systemet med vår ”verktygslåda” som hjälper dig att planera din lösning.