Jeld-Wen Sverige AB (Swedoor) > Clever-line Ytterdörrar

Clever-line Ytterdörrar

Swedoor är tillverkare av ytterdörrar. Ytterdörrar skydda mot väder och vind, men förmedlar även en bild av vem som bor i huset. Här finns enkla ytterdörrar med bra kvalitet.

Ytterdörrarna i clever-line är tillverkade av trä med en isolerande stomme av cellplast. De levereras med lås 8765 och förstärkt säkerhetsslutbleck samt med justerbara tappbärande gångjärn med bakkantsäkringar. Alla ytterdörrar är i standardvit (NCS S0502-Y).

Läs mer om Clever-line Ytterdörrar på företagets hemsida

Jeld-Wen Sverige AB (Swedoor)
Hemsida: https://www.swedoor.se

Jeld-Wen Sverige AB (Swedoor)

Swedoor JW är dörrtillverkare och tillverkare av marknadens bredaste sortiment av specialanpassade dörrar (säkerhetsdörrar, branddörrar, innerdörrar, ytterdörrar) och övriga dörrlösningar. Med säkerhet och precision i leveranser, flexibel och pålitlig service är Swedoor marknadens mest kompletta dörrleverantör och dörrtillverkare.

Swedoor leverar många dörrtyper, konstruktioner och designer till i stort sett alla användningsområden.

Swedoors försäljning sker primärt via återförsäljare och grossister samt direkt till entreprenörer, industri och husfabriker.

Swedoor erbjuder:
*Ett omfattande program av standard- och anpassade innerdörrar, ytterdörrar, funktionsdörrar och tillbehör.
*Kall- och varmförrådsdörrar, bastudörrar, glasdörrar, skjutdörrar, klimatdörrar samt branddörrar och ljud-klassade dörrar.
*Högkvalitativ funktion i våra produkter.
*Professionell försäljningsservice.
*Snabba och säkra leveranser.
*Support och teknisk assistans.
*Utbildning på deras produkter.