Falkenbergs Håltagning AB > Diamantsågning

Diamantsågning

Falkenbergs Håltagning AB utför sågning med diamantklinga som används i betong och tegel upp till 72 centimeters tjocklek, diamantsågning används för att göra öppningar för exempelvis dörrar och fönster.

Kontakta Falkenbergs Håltagning AB för mer information eller besök företagets hemsida!

Läs mer om Diamantsågning på företagets hemsida

Falkenbergs Håltagning AB
Hemsida: https://www.falkenbergshaltagning.se/

Falkenbergs Håltagning AB

Falkenbergs Håltagning AB i utför betonghåltagning, betongborrning, borrning och sågning av golv och väggar i Falkenberg, Halmstad, Varberg, Laholm och Kungsbacka med omnejd. Bäst till vår rätt kommer Falkenbergs Håltagning AB när det gäller större mer komplexa jobb som kräver erfarenhet och fingertoppskänsla för kvalitet. Men för Falkenbergs Håltagning AB är inget jobb för stort eller för litet, företaget hjälper er oavsett storlek av uppdrag. Falkenbergs Håltagning AB blev utsedd till årets håltagningsentreprenör 2016/2017.

Falkenbergs Håltagning AB utför alla jobb med stolthet för yrkesrollen och med stor känsla för detaljer. För Falkenbergs Håltagning AB har kvaliteten på utförda jobb alltid högsta prioritet och där andra ser problem ser företaget möjligheter. Helt enkelt håltagning utan begränsningar sedan 1987.