Euro-International M.T. AB > Eline apparater

Eline apparater

EuroLine är tillverkare och leverantör av Eline apparater

EuroLines färdigkopplade uttag gör installationen snabb och enkel. Eline serien erbjuder 230v kraftuttag samt dataramar. Alla apparater klickas in i kanalen.

Läs mer om Eline apparater på företagets hemsida

Euro-International M.T. AB
Hemsida: http://www.eurab.com

Euro-International M.T. AB

Euro International tillverkar och säljer fönsterbänkskanaler samt bygger uttagstavar och uttagsposter enligt önskemål.
Samtliga elkanaler är godkända av BVB -Byggvarubedömningen. Vi levererar all från specifika uttagsdetaljer till kompletta system. EuroLine int åtar sig att leverera kanaler och stavar till allt från enkla uppdrag till stora, avancerade projekt. Kunder finns bland annant inom vårdsektorn, skolor, fastighetsbolag, kontorsbyggnader m.m. Vi finns i västra Sverige med lager och kontor. Produkterna säljs över hela Sverige. Alla beställningar över 1000 kr levereras fritt inom Sverige.

Mångårig erfarenhet har gjort oss duktiga på att hitta den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för våra kunder. Korta ledtider och snabba leveranser är viktiga faktorer vi är duktiga på. Ett bra kundmottagande och stor flexibilitet har högsta prioritet. Som ett mindre bolag är vi självklart mycket engagerade i att få våra kunder nöjda och vi håller alltid vad vi lovar. Vi bryr oss om dig och hur du upplever produkterna. Det leder till nya nöjda kunder samtidigt som vi behåller våra befintliga kunder sedan många år tillbaks. Välkommen du med!