Elitfönster AB > Elit Complete Trä

Elit Complete Trä

Elit Complete Trä är ett H-fönster också kallat vridfönster, 3 glas med varm kant, detalj på handtag.

Elit Complete Trä är klassiska utåtgående fönster, 3-glas i trä från Elitfönster AB. U-värde 1,3 är standard (1,2 som tillval). ?Här återfinns blad annat Elitfönsters H-fönster, svenska villaägares klara favorit, som sålts i tre miljoner exemplar sedan starten 1972. ??Modeller: H-fönster, sidohängda / överkantshängda fönster, fasta karmar, fönsterdörrar (enkel- /pardörrar)??Elitfönster AB är Sveriges största fönstertillverkare. Företaget är tillverkare av träfönster, aluminiumfönster, energifönster och fönsterdörrar för såväl konsument- som proffsmarknad.

Läs mer om Elit Complete Trä på företagets hemsida

Elitfönster AB
Hemsida: https://www.elitfonster.se

Elitfönster AB

Elitfönster AB är Sveriges största fönstertillverkare. Företaget är tillverkare av takfönster, vridfönster, ljudfönster och ljudfönster för såväl konsument- som proffsmarknad.

För att kunna möta kundernas behov nu och i framtiden fokuserar vi på utveckling och ständig förbättring av både produkter och organisation.

Vi ligger i täten med vårt miljöarbete och har genom historien medverkat till de flesta genomgripande produkt-innovationerna i vår bransch. Bland annat är vi ledande i utvecklingen av energieffektiva fönster.