Rapid hyrställningar AB > Fasadrenoveringar

Fasadrenoveringar

Fasadrenoveringar Roland Karlsson i Mälardalen AB är specialister på renovering och reparation av så gott som alla slags fasader.


Vi genomför sanering och fasadtvättning, renovering, isolering, avfärgning, putsning, murning, montering av fasadskivor och takarbeten. Vi utför även balkongarbeten då vi reparerar balkongplattor, renoverar/byter balkongräcken och monterar inglasningar. Vi är också certifierade för våtrumsarbeten. Vår långa erfarenhet och stora yrkeskunnande säkerställer hög kvalitet.

Läs mer om Fasadrenoveringar på företagets hemsida

Rapid hyrställningar AB
Hemsida: http://www.rapidhs.se

Rapid hyrställningar AB

Rapid Hyrställningar AB i Eskilstuna arbetar med uthyrning av byggnadsställningar, fasadställningar, arbetsplattformar, skylift, kranar, putsutrustning, mm.

Hos oss kan du hyra fasadställningar, arbetsplattformar, skyliftar, kranar och putsutrustning.
Med egen utrustning och egen fordonspark har vi på rapid hyrställningar mycket god kapacitet att lösa både den egna koncernens behov av ställning såväl som andra aktörer i byggbranschen. Vi är 25 anställda och hanterar planering, transport, montering och demontering av ställningsmaterial internt. Genom vårt strategiska samarbete med ledande ställningstillverkare klarar vi alla behov av material för ställningsbyggnation. I dagsläget har vi drygt 65 000 m² egen ställning.