Komsol AB > Fläckskydd

Fläckskydd

Komsol AB är leverantör av fläckskydd för betong. Ameripolish SR2 WB är ett olje- och vattenavvisande fläckskydd.

Fläckskydd Ameripolish SR2 WB är i första hand framtaget för polerad och infärgad betong men kan likaväl användas på naturliga/obearbetade betongytor. Det har mycket hög inträngningsförmåga och skyddar på djupet.

SR2’s vatten- och oljeavvisande egenskaper ger ett överlägset skydd mot fläckar och sura etsande vätskor. SR2 kan användas som en fristående produkt men för att uppnå optimal prestanda, rekommenderas att betongen först impregneras med Controll Plus.

Ameripolish 3DSP är ett diffusionsöppet fläckskydd som skyddar polerade betongytor mot fläckar och etsning. 3DSP skapar en vattenbeständig barriär (hydrofobisk yta) som hindrar vätskor från att tränga in i betongen och orsaka fläckar.

Läs mer om Fläckskydd på företagets hemsida

Komsol AB
Hemsida: www.komsol.com

Komsol AB

Komsol AB är specialiserade på betongimpregnering (Innerseal) och hydrofobering (Topseal) för fuktskydd och vattentätning av konstruktioner i betong, tegel och puts. Vi säljer material och utför även behandlingar av fasader, garage, golv, källare, tak, balkonger, bassänger, industrigolv mfl. Fuktskydd, vattentätning, dammbindning, membranhärdare, kloridskydd, armeringsskydd, återstärkning och förstärkning (>30%) av betongytor är några av de egenskaper betongimpregnering ger.