E-Städ i Norden AB > Flyttstädning

Flyttstädning

E-städ i Norden AB erbjuder bland annat flyttstädning, fönsterputsning och kontorsstädning med syfte att underlätta och förenkla för privatpersoner och företag. E-städ i Norden AB lämnar alltid en ”nöjdkund-garanti” på fem dagar.

E-städ i Norden AB erbjuder dig som kund en komplett flyttstädning till fasta priser, där en komplett rengöring ingår. E-tjänst i Norden AB gör om jobbet utan kostnad om kunden inte är nöjd.

E-städ i Norden AB har professionellt utbildad personal, som kund kan du boka din flyttstädning snabbt och enkelt genom företagets bokningssystem. Kvalitet, erfarenhet och tillförlitlighet är hemligheten till den framgång vi har sedan mer än fem år. E-städ i Norden AB tillhandahåller städning med god kvalitet och arbetar utifrån ett kundcentrerat tankesätt

Kontakta E-städ i Norden AB eller besök deras hemsida för mer information!

Läs mer om Flyttstädning på företagets hemsida

E-Städ i Norden AB
Hemsida: https://estadnorden.se

E-Städ i Norden AB

E-städ i Norden AB erbjuder flyttstädning, byggstädning, kontorsstädning, hemstädning med mera med säte i Göteborg och Stockholm. E-städ i Norden AB erbjuder därtill trappstädning och fönsterputsning både för privatpersoner och företag. Inget jobb är för stort för oss på E-städ i Norden AB och vi tar oss an allt. E-städ i Norden AB är ett väldigt flexibelt företag och vi finns tillgängliga året om.

Vi på E-städ i Norden AB har utbildade lokalvårdare men erbjuder städtjänster som en ensamstående tjänst, vilket betyder att precis som företaget har utbildade lokalvårdare för att utföra städning av alla former, har vi även personal som specialiserar sig på just det kunden är efter med bästa resultatet.