Lööfs Gasol AB > Förbränningstoaletter

Förbränningstoaletter

Lööfs Gasol AB i Karlstad är leverantör av förbränningstoaletter.


Med Incinolet slipper Ni all latrinhantering.
Incinolet förbränner fast avfall, urin och papper till ren aska. Behållaren med aska töms ca 1 gång per vecka och kan hällas ut i soppåsen eller i trädgården. Toaletten kan användas av fler personer efter varandra under tiden förbränningen pågår.

Läs mer om Förbränningstoaletter på företagets hemsida

Lööfs Gasol AB
Hemsida: https://www.loofsgasol.se

Lööfs Gasol AB

Lööfs Gasol AB i Karlstad har allt inom gasol och svets. Lööfs Gasol AB har arbetat med gasol, gas och gasolprodukter i över 50 år och är ett av ett fåtal kompletta gasolföretag i Sverige, vilket betyder att företaget arbetar med allt inom gasol. Lööfs Gasol AB har egen fyllningsanläggning för gasolflaskor, egna lastbilar för distribution, egna servicetekniker samt butik för företag och privatkunder. Företaget har en fysisk butik i Karlstad samt webbutik som säljer i hela Sverige.

Lööfs Gasol AB har allt inom gasol och svets, försäljning av restaurangutrustning och storköksutrustning. Distribution och försäljning av gasol, gasolprodukter och svetsgas samt uthyrning av byggvärme. Kontakta Lööfs Gasol AB eller besök hemsidan och webbshoppen när ni söker efter ett företag med försäljning av byggvärme, dekorationseldar, förbränningstoaletter, gasol, gasolbrännare, gasolflaskor, gasolgrillar, gasolkaminer, gasolkylskåp, gasolkök, gasollyktor, gasolprodukter, gasolspis, myggfångare, ogräsbrännare, restaurangutrustning, storköksutrustning, svetsgas, varmvattenberedare med mera.