Södertak AB > Fördelar med Södertaket

Fördelar med Södertaket

Södertak AB har ett taksystem de kallar för Södertaket där alla delar är ett enhetssystem.


Så vad består Södertaket av för delar? Själva pannan kommer från Monier och heter Jönåkerpannan. Jönåkerpannan har en lång historia och är väl beprövad dvs något att lita på. Självklart ingår nockpannor som är till för Jönåkerpannan. Under pannorna ligger det en underlagspapp av högsta kvalité samt bär och strö läkt från XL bygg. I nocken monteras det ett nockband som tätning och i takfoten en fågellist som hindrar ovälkomna besökare.

Läs mer om Fördelar med Södertaket på företagets hemsida

Södertak AB
Hemsida: https://sodertak.se/

Södertak AB

Södertak AB är en takentreprenör som arbetar med takläggning med inriktning på tätskikt och panntak. Vi har även ett eget taksystem för Jönåkerpannan från Monier som vi kallar för Södertaket. Vi jobbar nu på att ta fram ett system för tätskikt som blir lika pålitligt som allt annat vi gör här på Södertak AB!

Södertak AB har lång erfarenhet av installation av alla typer av tak. Vi utför tak och snickeriarbeten i Stockholm och Skåne. Vår kärnverksamhet fokuserar på fastigheter inom industri, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och skolor. Men vi hjälper självklart privata kunder som vill använda sin möjlighet till rotavdrag för en takrenovering eller tillbyggnad.

Vi utför alla typer av takarbeten och försöker ha ett så nära arbete som möjligt med kunden för kundens bästa. Trots allt är det kunden som har ett behov och det ska vi se till att uppfylla. Vi samarbetar bara med leverantörer och underentreprenörer som har samma inställning i processen.