Globus TT AB > Fribärande modulramp

Fribärande modulramp

Globus TT AB har fribärande modulramp som är en flexibel, stark och lättmonterad ramp som enkelt kan anpassas efter dina specifika förutsättningar och behov. Rampen är enkel att både montera och anpassa.

Globus TT AB erbjuder modulramp som byggs i aluminium och den starka konstruktionen gör rampen till det bästa alternativet för dig med höga krav på beständighet, estetik och passform. En modulramp från Globus TT AB är helt fribärande och behöver därmed inga extra stödben.

Globus fribärande modulramp är halkskyddad med tvärräfflor som standard och går enkelt att komplettera med eleganta räcken, vilplan och trappa. Den fribärande modulrampen passar väl in i de flesta utrymmen och miljöer. Fördelen med rampen är att den är enkel, flexibel, funktionell och ekonomisk.

Kontakta Globus TT AB för mer information eller besök företagets hemsida!

Läs mer om Fribärande modulramp på företagets hemsida

Globus TT AB
Hemsida: https://www.globustt.se

Globus TT AB

Globus TT AB med huvudkontor i Svalsta, Nyköping, har sedan slutet av 1970-talet tillverkat, utvecklat och marknadsfört hissar. Företaget servar och levererar framkomlighet i hela Sverige genom Globus TT AB:s lösningar. Globus TT AB bygger hissar efter er riktning och era önskemål, skicka uppgifter med längd, bredd och lyfthöjd på utrymmet samt skiss för påkörning på respektive plan samt vilken miljö hissen ska sitta i. Globus TT AB tittar sedan på förutsättningarna och vilka önskemål/krav som finns och återkommer med skiss/pris/leveranstid.

Globus TT AB arbetar med framkomlighet i olika utföranden, exempelvis genom stolshissar, plattformshissar, trapphissar och ramper. Företagets strävan är att alla personer, trots rörelsebegräsning, ska kunna fungera väl i Sveriges samhälle. Det gäller exempelvis förflyttningar inom hemmet eller i samhällets olika funktioner och byggnader. Globus TT AB arbetar därför för varje persons framkomlighet och rättighet för ökad livskvalitet, oavsett var man befinner sig.

Globus TT AB arbetar med täckplåt, tröskelramp, stödhangtag, hörnskydd, modulramp och dörrautomatik utöver hissar. Utöver dessa tjänster är Globus TT AB ett godkänt elinstallationsföretag. Globus TT AB är din leverantör av säkra produkter för ett hinderfritt samhälle.