Strömstad Golv AB > Golvförsäljning

Golvförsäljning

Strömstad Golv AB är distributör av golv från många stora populära golvfabriker, bland annat Tarkett, Balterio, Pergo, Forbo, IDEFlooring, Bjelin, Vinyl, Berry Alloc, EGE Textil Golv, Kährs, NQD Floor och FalckDesign.

Strömstad Golv AB har ett showroom med bland annat trä, laminat, plast, lack, olja, linoleum, kakel och epoxyfärger som exempel. Företaget hjälper dig gärna att hitta det bästa materialet för ditt hem och ändamål.

Kontakta Strömstad Golv AB eller besök företagets hemsida för mer information!

Läs mer om Golvförsäljning på företagets hemsida

Strömstad Golv AB
Hemsida: http://www.stromstadgolv.se/

Strömstad Golv AB

Strömstad Golv AB i Strömstad både säljer och lägger golv för de flesta ändamål i alla sorters rum. Det kan vara allt från parkettgolv till våtutrymmen. Strömstad Golv AB har golvläggare som kan hjälpa er att lägga parkettgolv i hallen eller vardagsrummet. Företaget har även kakelsättare som hjälper dig med golvläggning i våtutrymmen och badrum.

Strömstad Golv AB har golvläggare som lägger alla sorters trä- och parkettgolv, golvläggarna kan dessutom slipa trägolv. Företaget lägger textilier och erbjuder även trapprenoveringar av trä och andra material. Kakelsättarna hos Strömstad Golv AB gör badrum med plast, kakel och klinker. Strömstad Golv AB vänder oss till kunder i Strömstad, Tanum och Uddevalla (Bohuslän) och Östfold, Fylke i Noriges med omnejd.

Strömstad Golv AB grundades år 1991 och har i dag 9 anställda. Företaget har utfört golvarbeten åt BRIXLY i väst, SKANSKA, PEAB och NCC för att nämna några referenser. Strömstad Golv AB är både GVK- och Craftsman-certifierade. Företaget är dessutom medlemmar i GBR.