Miljönären Måleri AB > Golvläggning

Golvläggning

Miljönären Lindfeldts Måleri AB i Borlänge utför golvläggning i alla typer av rum och utymmen.

Inom Miljönären finns också kunskapen att lägga eller slipa trägolv samt lägga golv i lokaler med krav på stor slitagestyrka samt golv och väggar i våtutrymmen. GVK-certifiering finns självklart.

Läs mer om Golvläggning på företagets hemsida

Miljönären Måleri AB
Hemsida: https://www.miljonaren.se

Miljönären Måleri AB

Miljönären Lindfeldts Måleri AB utför målning och måleriarbeten, klottersanering, fönsterunderhåll, fönsterrenovering, plåtmålning, våtblästring mm i bl a Borlänge, Falun, Karlstad, Sälen, Ludvika, Rättvik, Leksand, Mora, och Örebro .

Miljönären är Dalarnas största måleri och ett av de större i Sverige. Företaget vänder sig till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, byggföretag, kommunala bostadsbolag och förvaltningar, samt privatpersoner i hela Dalarna, Gästrikland och Karlstad.

Hela vårt arbetssätt genomsyras av att vi vill vara med och leda måleriutvecklingen ihop med dig som kund och våra leverantörer. Ett sätt att ständigt utveckla oss är att vi sedan tre år tillbaka är kvalitescertifierade enligt ISO 9001, och sedan 12 november 2003 innehar certifikat enligt nya ISO 9001:2000. Vi ha alltså en lång tradition att arbeta efter kvalitetssystem. Som kund skall man känna sig välkommen oavsett storlek.