Parkettesset Mö AB > Golvläggning Malmö

Golvläggning Malmö

Vi har kompetensen att lägga alla former av trägolv, från parkett och laminat till stora brädgolv.

Vi har kompetensen att lägga alla former av trägolv, från parkett och laminat till stora brädgolv. Våra erfarna golvläggare utför arbetet effektivt utan att påverka övriga rum i hushållet. Dessutom erbjuder vi betsning, målning, lackning och oljning av trappor och trösklar som ger hela bostaden ett helt nytt och fräscht utseende. Välkommen till Parkettesset!

Vilket golv passar dig?

Golvet utgör en stor del av hemmets känsla och funktion. När du väljer golv till ditt hem gäller att du hittar en typ som du kan trivas med och som passar bostaden. Är du osäker inför vilket golv du ska välja kan du kontakta oss, vi hjälper dig med förslag som höjer känslan och värdet på bostaden. Vi kan exempelvis hjälpa dig med att lägga:

- Parkettgolv
- Laminatgolv
- Plastgolv
- Massivt ekgolv

Läs mer om Golvläggning Malmö på företagets hemsida

Parkettesset Mö AB
Hemsida: https://www.parkettesset.se

Parkettesset Mö AB

Parkettesset i Malmö specialiserar sig på golvbehandling, målning, köksmontering, plattsättning och “allt med snickeri”. Det kan vara en djungel på marknaden, för den ovane, när man efter slipningen sedan skall välja efterbehandling. Olja, lack, lut, bets, olika pigmenteringar och så vidare. Ni har frågorna och vi är stolta över att kunna säga att vi har svaren.