Strömstad Golv AB > Golvrenovering

Golvrenovering

Strömstad Golv AB renoverar golv av trä, vinyl, linoleum, gummi, PVC, polyuretan och LVT. Slitna och livlösa golv kan förvandlas till ett helt nytt utseende med hjälp av golvslipning och ytbehandling.

När ett golv är väldigt skadat, har gulnat, fått djupa repor eller ser allmänt livlöst ut rekommenderar Strömstad Golv AB en helrenovering – från grovslipning till ny ytbehandling för att förvandla golvet med helt nytt utseende.

Med hjälp av ett brett utbud av sliputrustning, slipmedel och dammuppsamlingssystem hos Strömstad Golv AB kan golvet slipas trärent och sedan lackeras med det utseende och det skydd som det förtjänar och behöver. Det är som att skapa ett helt nytt golv med oändliga möjligheter. Golvet är klart att användas igen inom 2–4 dagar.

Kontakta Strömstad Golv AB eller besök företagets hemsida för mer information!

Läs mer om Golvrenovering på företagets hemsida

Strömstad Golv AB
Hemsida: http://www.stromstadgolv.se/

Strömstad Golv AB

Strömstad Golv AB i Strömstad både säljer och lägger golv för de flesta ändamål i alla sorters rum. Det kan vara allt från parkettgolv till våtutrymmen. Strömstad Golv AB har golvläggare som kan hjälpa er att lägga parkettgolv i hallen eller vardagsrummet. Företaget har även kakelsättare som hjälper dig med golvläggning i våtutrymmen och badrum.

Strömstad Golv AB har golvläggare som lägger alla sorters trä- och parkettgolv, golvläggarna kan dessutom slipa trägolv. Företaget lägger textilier och erbjuder även trapprenoveringar av trä och andra material. Kakelsättarna hos Strömstad Golv AB gör badrum med plast, kakel och klinker. Strömstad Golv AB vänder oss till kunder i Strömstad, Tanum och Uddevalla (Bohuslän) och Östfold, Fylke i Noriges med omnejd.

Strömstad Golv AB grundades år 1991 och har i dag 9 anställda. Företaget har utfört golvarbeten åt BRIXLY i väst, SKANSKA, PEAB och NCC för att nämna några referenser. Strömstad Golv AB är både GVK- och Craftsman-certifierade. Företaget är dessutom medlemmar i GBR.