Akon Service Norrköping AB > Golvsanering Norrköping

Golvsanering Norrköping

Akon Service Norrköping AB utför golvsanering och har specialierat sig på att ta bort flytspackel.

Bland Akon Service tjänster inom golvsanering finns:

* Borttagning av mattor, färg, beläggningar, klinker
* Borttagning av flytspackel, limmer inklusive ASBEST limmer
* Slipning av betonggolv
* Polering/renovering/slipning av stengolv
* Vattenglas/kristallisering av befintliga/nya betonggolv
* Blästring med ett helt slutet torrblästringssystem
* Borttagning av gjuthud på nya golv

Vi slipar golven enligt HTC-metoden med Dianovas diamantbetongslipar.

Läs mer om Golvsanering Norrköping på företagets hemsida

Akon Service Norrköping AB
Hemsida: https://www.akon.org

Akon Service Norrköping AB

Akon Service Norrköping AB arbetar bla med entreprenad av rivning, asbestsanering, PCB-sanering, ventilationrengöring, håltagning i Norrköping och Linköping med omnejd.

Akon Service AB är medlem i Sveriges Byggindustrier, Stockholms Byggmästarförening samt Riv- och Saneringsentrepenörerna. Detta tycker vi är viktigt för oss och våra kunder.

Akon Service AB har specialiserat sig på sanering/renovering och bearbetning av gamla och nya betonggolv, samt även stengolv. Vi innehar ett riksgodkännande för asbestsanering.

Akon Service AB innehar en stor maskinpark med både stora och mindre maskiner. Det innebär att vi kan åta oss såväl stora som små jobb då vi alltid har resurser att tillgå. Vår personal är mycket kunnig inom vårt verksamhetsområde. Ledningen bakom företaget har 25 års branschvana.

Våra arbetsområden omfattar mellersta och södra Sverige, med huvudkontor i Norrköping.

Kontakta Akon Service Norrköping AB för Asbestsanering, Betongdemolering, Betonghåltagning, Borttagning av beläggningar, Borttagning av flytspackel, Borttagning av färg, Borttagning av klinker, Borttagning av mattor, Demontering av oljetankar, Demontering av pannor, Flytspackelsanering, Golvsanering, Håltagning, Industrirengöring, Kristallisering av betonggolv, Mobila Sugenheter, PCB-sanering, Polering av stengolv, Renovering av stengolv, Rivning, Rivningsarbeten, Rivningsentreprenad, Sanering, Skrotning, Slipning av betonggolv, Slipning av stengolv, Vattenglasbehandling av golv, Ventilation, Ventilationrengöring.