Jarla Rör AB > Golvvärme

Golvvärme

Jarla Rör AB arbetar med golvvärme som är ett bra sätt att värma upp ett rum samtidigt som det ger en behaglig golvtemperatur. Företaget erbjuder både vattenburen och elektrisk golvvärme.

Kontakta Jarla Rör AB för mer information eller besök deras hemsida!

Läs mer om Golvvärme på företagets hemsida

Jarla Rör AB
Hemsida: https://jarlaror.se/

Jarla Rör AB

Jarla Rör AB utför allt inom VVS-branschen och rörarbeten inom Stockholms län. Företaget har en stark lokal anknytning, kunderna som Jarla Rör AB arbetar med är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och industrier. Jarla Rör AB erbjuder tjänster inom pannbyte, värmeinstallationer, avloppsanläggningar, gasarbeten, stambyten, vattenrening, renovering, nybyggnation samt ROT-arbeten inom VVS. Företaget har sitt säte i Stockholm och grundades 2009, Jarla Rör AB har idag 11 anställda.

Jarla Rör AB är medlemmar i VVS-företagen och är auktoriserade för gasinstallation och för VVS. Samtliga anställda har ID06 (elektroniska personalliggare i byggbranschen) samt utbildning inom Säker Vatten och Heta Arbeten. Jarla Rör AB har ett AA-kredit betyg och ägaren är verksam i den dagliga verksamheten. Jarla Rör AB samarbetar med andra företag inom närliggande branscher och vi arbetar efter att leverera i rätt tid, med rätt kvalité och till rätt pris.

Jarla Rör AB har dotterbolaget Jarla Skärgårdsservice AB som utför rörarbeten och VVS-installationer i Vaxholm, Österskär, Norrtälje och övriga skärgården. Rörmokarna är snabbt på plats med egen båt och en stor uppsättning verktyg och delar som kan behövas.