Lappset Sweden AB > Gungdjur

Gungdjur

Lappset har försäljning av gungdjur till offentliga lekplatser.. Gungdjur och karusellerna har spännande färgteman och förgyller lekstunden på ett sätt som får fantasin att flöda.


Finnos gungdjur som har utformats för barn över ett års ålder säkerställer säkerheten i leken. ABC-serien har utformats särskilt med de yngsta i familjen i åtanke. ABC-seriens färggranna gungdjur Pico erbjuder familjens yngsta precis lagom med spänning. Finnos gungdjur med djurtema tilltalar små barn. Gungdjuret Nyckelpiga ser mycket lik ut sin namne. Gungdjuren Gräshoppa och Nyckelpiga är mer traditionella i sin utformning och rymmer mer än ett barn samtidigt. Finnos gungdjur är utformade för barn över ett års ålder och utvecklar barnens muskler, balanssinne och känsla för rytm. De är även lämpliga för synskadade och de fysiskt funktionsnedsatta.

Läs mer om Gungdjur på företagets hemsida

Lappset Sweden AB
Hemsida: https://www.lappset.se

Lappset Sweden AB

Lappset Sweden AB är tillverkare av ett stort sortiment parkutrustning och lekplatsutrustning och har försäljning av bl a parkmöbler, lekredskap för lekplatser såsom t ex parkour och utegym för miljöer där människor vistas tillsammans. Vi skapar produkter som ökar trivseln och ger möjlighet till egna kreativa lösningar. Välkommen!

Lappsets produkter är formgivna för att skapa en tilltalande utemiljö. Parker, gator, gårdar, torg och bostadens närmiljö får en attraktiv och funktionell utformning.

Lappset Group Oy är en av världens ledande tillverkare av utrustning för lekplatser. Våra produkter ger glädje åt många miljoner barn och vuxna i mer än 40 länder.Med vår hjälp är det lätt att skaffa och äga en lekplats! Hos oss får du sakkunnig hjälp för att planera och äga en lekplats. Lekexperten Lappset svarar för leken.

Produkter som används i det urbana rummet måste hålla i många år. Vi arbetar ofta med klassiska och varaktiga formspråk. I vårt parksortiment finner du parksoffor, bänkar, bord, cykelställ, skräpkorgar, staket, askkoppar m.m

Extra Sökord: Utemöbler, Basketkorgar, Bollbanor, Cykelställ, Fotbollsmål, Gungbrädor, Gungor, Hinderbanor, Säkerhetsbesiktningar, Stamskydd, Staket, Spiralrutschbanor, Skräpkorgar, Sittmöbler, Sandlådor, Räcken, Rutschkanor, Tubrutschbanor, Trädgårdsmöbler, Repstegar, Pollare, Parksoffor, Parkmiljö, Parker, Parkbänkar, Parkbord, Lekplatsbesiktningar, Lekhus, Kyrkogårdsutrustning, Klätterväggar, Klätterpyramider, Klätternät, Klätterlek, Karuseller, Papperskorgar, Offentliga uterum