GOLVTEAM i Huskvarna AB > Heltäckningsmatta

Heltäckningsmatta

Golvteam i Huskvarna AB har försäljning av heltäckningsmattor. Vi hjälper dig som finns i Jönköping att välja rätt matta för för ditt golv.


Vi har heltäckningsmattor för alla utrymmen, allt från slitstarka kontors- och hallmattor till mjuka Amerikanska Velourmattor som ger sovrummet både värme och komfort. Vi har ett stort urval av heltäckningsmattor, i olika kvaliteter och färger.

En heltäckningsmatta ger status, värme och trivsel i många utrymmen. En modern heltäckningsmatta underlättar även städarbetet.

Läs mer om Heltäckningsmatta på företagets hemsida

GOLVTEAM i Huskvarna AB
Hemsida: https://www.golv-team.se

GOLVTEAM i Huskvarna AB

GOLVTEAM i Huskvarna arbetar med badrumsrenoveringar, försäljning av trägolv och parkettgolv, golvslipning, kakel och klinker samt all slags golvbeläggningar i Jönköping, Värnamo, Ulricehamn och Sävsjö med omnejd.

Golvteam i Huskvarna AB startades 2004. Företaget har en stor bredd där flera av deras ca 20 anställda har över 20 års branscherfarenhet.

Vi tror att ett trevlig bemötande med kunden i centrum skapar harmoni och många lyckade affärer. Vår målsättning är att ge kunden den service och vägledning som behövs för att känna sig trygg och nöjd med sina val. Givetvis är vi även ett auktoriserat golvföretag inom GBR och medlem i GVK, golvbranschens våtrumskontroll.