E-Städ i Norden AB > Hemstädning

Hemstädning

E-städ i Norden AB arbetar med hemstädning där omfattande rengöring av hemmets alla rum ingår. Hemstädning görs samma dag och samma tid – antingen varje- eller varannan vecka.

E-städ i Norden AB har personal som är flexibel och så länge arbetet blir utfört inom en viss tidsram går detta att anpassa. E-städ i Norden AB är det första städföretaget i Malmö som kan erbjuda enkel online-bokning av hemstädning, detta innebär att du bestämmer antal timmar för städningen och hur du vill att dessa ska användas. Kanske behövs det inte att hela huset städas varje vecka – då kan vi till exempel göra en lättare uppfräschning och fokusera mer på vissa delar av huset varannan vecka. Vilka behov du än har kan vi anpassa oss efter dessa, ju fler timmar du väljer att använda, desto bättre timpris får du.

Kontakta E-städ i Norden AB eller besök deras hemsida för mer information!

Läs mer om Hemstädning på företagets hemsida

E-Städ i Norden AB
Hemsida: https://estadnorden.se

E-Städ i Norden AB

E-städ i Norden AB erbjuder flyttstädning, byggstädning, kontorsstädning, hemstädning med mera med säte i Göteborg och Stockholm. E-städ i Norden AB erbjuder därtill trappstädning och fönsterputsning både för privatpersoner och företag. Inget jobb är för stort för oss på E-städ i Norden AB och vi tar oss an allt. E-städ i Norden AB är ett väldigt flexibelt företag och vi finns tillgängliga året om.

Vi på E-städ i Norden AB har utbildade lokalvårdare men erbjuder städtjänster som en ensamstående tjänst, vilket betyder att precis som företaget har utbildade lokalvårdare för att utföra städning av alla former, har vi även personal som specialiserar sig på just det kunden är efter med bästa resultatet.