Värnamo Persiennfabrik AB > Hissgardiner

Hissgardiner

Värnamo Persiennfabrik AB är återförsäljare av hissgardiner. Hissgardiner finns i många vackra kulörer för att matcha din övriga inredning.

Luxaflex Hissgardin är en exklusiv kollektion för dig som favoriserar små vackra detaljer. Extra lyxig blir den om du väljer fodrad gardin som ger tyngd och substans till helhetsintrycket. Väljer du dessutom en tät väv fungerar den utmärkt som mörkläggningsgardin.

Exklusiv väv till din hissgardin

Luxaflex Hissgardin har en bred kollektion av exklusiva vävar i en mängd olika färger, och finns i fyra olika modeller för att du ska hitta precis det uttryck som passar ditt hem. Du väljer mellan mönstrade, randiga och enfärgade vävar, men också om de ska vara transparenta, täta eller mörkläggande. En klassisk inramning helt enkelt.

Top down/bottom up – ny modell

En av nyheterna i Luxaflex hissgardinskollektion är modellen Top down/bottom up – en flexibel avskärmning precis där du vill ha den. Sänk hissgardinen uppifrån och ner på traditionellt vis, eller nerifrån och upp. Denna modell betjänas med färgkoordinerat lindrag.

En måttbeställd hissgardin

Hitta Luxaflex Hissgardiner hos din närmaste Luxaflex återförsäljare. Vi har återförsäljare över hela landet, med stor facklig kompetens som står för råd och vägledning, i butik eller i ditt hem. Samtidigt får du möjlighet att utforska våra olika måttbeställda kollektioner, som rymmer gardiner i all världens färger, mönster och strukturer. Det är också där du gör din beställning.

Unika egenskaper

exklusiv vävkollektion
fyra olika hissmodelle
matcha hemmets inredning

Läs mer om Hissgardiner på företagets hemsida

Värnamo Persiennfabrik AB
Hemsida: https://www.varnamopersiennfabrik.se

Värnamo Persiennfabrik AB

Värnamo Persiennfabrik AB har försäljning av solskydd från Luxaflex och Hestramarkis såsom måttbeställda rullgardiner, markiser, persienner, fasadpersienner, träpersienner i Värnamo, Gislaved, Gnosjö och Ljungby med omnejd. Ta kontakt idag!

Värnamo Persiennfabrik AB använder sledande leverantörer av måttbeställd solavskärmning, produkterna är handgjorda och tillverkade efter era behov och önskemål. Kontakta Värnamo Persiennfabrik AB redan idag för mer information.