Svenska Lumon AB > Inglasad balkong

Inglasad balkong

Svenska Lumon AB erbjuder balkonginglasningar som inte bara är snygga och användarvänliga, utan också håller högsta kvalitet.

Med vårt starka fokus på design, hållbarhet och funktionalitet är vi stolta över att ligga i framkant i branschen. Vi ger din uteplats ett nytt liv.

Läs mer om Inglasad balkong på företagets hemsida

Svenska Lumon AB
Hemsida: https://lumon.com/se/foretagskund

Svenska Lumon AB

Svenska Lumon AB tillverkar balkonginglasningar till bostäder som sparar energi, företaget har varit en pionjär sedan år 1978. Företaget är en internationell koncern som erbjuder ett flexibelt sortiment av inglasningar för balkong, altan och terrass. Svenska Lumon AB tillverkar och monterar därutöver ramlösa balkong- och terrassprodukter, solskyddsgardiner, balkonginglasning, balkongfasader samt räcken. Svenska Lumon AB levererar inglasningar till stora projekt där hela byggnader glasas in, både vid nyproduktion och fasadrenovering samt till privatkunder som vill glasa in sin balkong eller sin altan som exempel.

Svenska Lumon AB vill erbjuda en produkt som är av hög kvalitet, som är säker och användarvänlig. Föreaget arbetar nära sina kunder och lägger stor vikt vid att hålla vad som lovas. Därför har Lumon hand om samtliga steg i processen. Företaget ansvarar exempelvis för forskning och utveckling, tillverkning, montage samt service och underhåll.

I takt med att marknadens efterfrågan och kundernas krav har ökat har Svenska Lumon AB som marknadsledande tillverkare av balkonginglasningar varit måna om att hänga med i samma snabba takt. Lumon ser alltid till att ligga i framkant och utveckla trendiga och hållbara produkter som anpassas efter den allt mer expanderande marknaden. Idag är Lumon ett känt internationellt varumärke som kunderna kan lita på. Svenska Lumon AB vill hjälpa sina kunder med sin hemtrivsel genom att förbättra och utöka användningen av deras uteplatser.