Markishuset-Stijo-Inredningar AB > Inglasning

Inglasning

Markishuset Stijo-Inredning i Stockholm erbjuder olika lösningar inom altan/balkong inglasning.

Nu blir det enklare att bygga ett uterum eller glasa in en balkong av aluminium. Man kan välja bland olika typer av inglasning som tex isolerade profiler med bruten köldbrygga eller oisolerade profiler,vikbara partier eller skjutbara mm.

Profiler i vitlack och anodiserat aluminium är standard. Men du kan naturligtvis få dom flesta av våra system i valrfi RAL kulör.

Naturligtvis kan man få allt i det mått som uterumet har.

Vi har olika typer av glas som isolerglas, härdat , energiglas, säkerhetsglas, laminat, färgat och i olika glastjocklekar förstås. Vi kan erbjuda en helisolerade system som kan göra din altan / Uterum/balkong vinterbonad.

Förvandla ditt uterum till ett extra-rum att nyttjas året om.

Läs mer om Inglasning på företagets hemsida

Markishuset-Stijo-Inredningar AB
Hemsida: https://www.markishuset.se/

Markishuset-Stijo-Inredningar AB

Markishuset i Stockholm är tillverkare och leverantör av solskydd, markiser, fasadpersienner, fönstermarkiser, restaurangmarkiser, terassmarkiser m.m.
Vår målsättning är att erbjuda individuellt anpassade produktlösningar och för detta ändamål utgår vi från kundens behov av dagsljus samt av skydd mot sol, vind och oangenäm värme.

Vi har varit verksamma sedan 1968 med både tillverkning och montage av markiser och solskyddslösningar. Skräddarsydda persienner och vertikaler, markiser för altaner och balkonger, fristående regn- och solskydd för torg och uteserveringar.Pergola samt uterum. Allt för att göra din tillvaro mer angenäm både ute och inne.

Välkommen till Markishuset

– Ditt stopp för markisköp