KD Solskydd AB > Insektsnät

Insektsnät

Insektsnät är den populäraste lösningen för att hålla insekter utanför

Allt tillverkas efter kundens mått för absolut bästa passform och skydd mot objudna gäster.

StyRa® Insektsnät finns i två modeller, insektsnät för dörr och insektsnät för fönster. Med sin praktiska och snygga design passar modellerna i nästan alla dörrar och fönster.

Läs mer om Insektsnät på företagets hemsida

KD Solskydd AB
Hemsida: https://kdsolskydd.se/

KD Solskydd AB

KD Solskydd är ett familjeföretag med över 40 års erfarenhet i ryggen och finns i värmländska Degerfors.Med kvalité och leveranssäkerhet som mål har företaget en av de modernaste produktionslinjerna i branschen och företaget jobbar kontinuerligt med ytterligare förbättringar.

De flesta produkter är bedömda av både Byggvarubedömningen och SundaHus. Produkterna säljs under varumärket StyRa®, via återförsäljare i hela Sverige.

Över 70% av produkterna som tillverkas, levereras med egna lastbilar till våra återförsäljare. Detta för att minimera miljöpåverkan med onödigt emballage, men även för snabba och säkra leveranser.Företagets omsättning ligger på drygt 115 miljoner (2019) med en personalstab runt 50-75 personer beroende på säsong.Välkomna att kontakta oss på info@kdsolskydd.se för mer information eller CAD-ritningar.