Luftmiljögruppen i Sverige AB > Installationsmaterial

Installationsmaterial

Värmepumpsskydd, värmekablar med mera, se installationsmaterial för värmepumpar och luftkonditionering från Citcop Sweden.

Vi tillhandahåller allt material som behövs för installation av värmepumpar och luftkonditionering, från kylrör, värmepumpsskydd och kanalsystem till konsoler, vibrationsdämpare och värmekablar.

Läs mer om Installationsmaterial på företagets hemsida

Luftmiljögruppen i Sverige AB
Hemsida: https://www.citcop.se

Luftmiljögruppen i Sverige AB

Citcop Sweden är en del av Luftmiljögruppen, som är distributör av Panasonic Nordic värmepumpar, luftkonditionering, luftvärmepumpar, samt verktyg och installationsmaterial för kyl- och värmeinstallationer.

Citcops affärsidé är enkel: att sälja värmepumpar och andra energisparprodukter av hög kvalitet till bra priser.
Detta koncept har resulterat i över 30 000 nöjda kunder som med Citcops produkter har sparat energi och pengar samtidigt som de fått bättre och billigare inomhusklimat.

Det nära samarbetet med tillverkarna ger kunden en trygghet eftersom Citcop alltid tillhandahåller Panasonics hela modellprogram, tillbehör, reservdelar och specialutbildad teknisk support.

Citcop Swedens produktsortiment sträcker sig från små portabla AC-anläggningar till luft/vattenvärmepumpar med total effekt på 46 kW.