GOLVTEAM i Huskvarna AB > Kakel och klinker

Kakel och klinker

Golvteam i Huskvarna AB har försäljning av kakel och klinker. Vi hjälper dig som finns i Jönköping att välja rätt kakel för för ditt hem.


Ett badrum inrett för njutning och avkoppling eller praktiskt och lättstädat? Helst ska det väl vara både och. Badrummet har blivit ett av de viktigaste rummen i hemmet och det finns massor av kakel, klinker och mosaik att välja bland om du funderar på att göra om.

Läs mer om Kakel och klinker på företagets hemsida

GOLVTEAM i Huskvarna AB
Hemsida: https://www.golv-team.se

GOLVTEAM i Huskvarna AB

GOLVTEAM i Huskvarna arbetar med badrumsrenoveringar, försäljning av trägolv och parkettgolv, golvslipning, kakel och klinker samt all slags golvbeläggningar i Jönköping, Värnamo, Ulricehamn och Sävsjö med omnejd.

Golvteam i Huskvarna AB startades 2004. Företaget har en stor bredd där flera av deras ca 20 anställda har över 20 års branscherfarenhet.

Vi tror att ett trevlig bemötande med kunden i centrum skapar harmoni och många lyckade affärer. Vår målsättning är att ge kunden den service och vägledning som behövs för att känna sig trygg och nöjd med sina val. Givetvis är vi även ett auktoriserat golvföretag inom GBR och medlem i GVK, golvbranschens våtrumskontroll.