Miljönären Måleri AB > Kakelsättning

Kakelsättning

Miljönären Lindfeldts Måleri AB i Borlänge utför kakelsättning och klinkersättning. Miljönären är certifierat våtrumsföretag enligt Byggkeramikrådets branschregeler för våtrum, BBV.

Miljönären Lindfeldts Måleri AB kan presentera lösningar för alla typer av behov och miljöer.

Läs mer om Kakelsättning på företagets hemsida

Miljönären Måleri AB
Hemsida: https://www.miljonaren.se

Miljönären Måleri AB

Miljönären Lindfeldts Måleri AB utför målning och måleriarbeten, klottersanering, fönsterunderhåll, fönsterrenovering, plåtmålning, våtblästring mm i bl a Borlänge, Falun, Karlstad, Sälen, Ludvika, Rättvik, Leksand, Mora, och Örebro .

Miljönären är Dalarnas största måleri och ett av de större i Sverige. Företaget vänder sig till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, byggföretag, kommunala bostadsbolag och förvaltningar, samt privatpersoner i hela Dalarna, Gästrikland och Karlstad.

Hela vårt arbetssätt genomsyras av att vi vill vara med och leda måleriutvecklingen ihop med dig som kund och våra leverantörer. Ett sätt att ständigt utveckla oss är att vi sedan tre år tillbaka är kvalitescertifierade enligt ISO 9001, och sedan 12 november 2003 innehar certifikat enligt nya ISO 9001:2000. Vi ha alltså en lång tradition att arbeta efter kvalitetssystem. Som kund skall man känna sig välkommen oavsett storlek.