Dan Nilsson Tak AB > Kompetenta Takmontörer

Kompetenta Takmontörer

Vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi sysselsätter idag tjugofem yrkesskickliga takmontörer med hög kompetens och lång erfarenhet.

Vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi sysselsätter idag tjugofem yrkesskickliga takmontörer med hög kompetens och lång erfarenhet. Emellanåt tar vi också in lärlingar som vi lär upp från grunden. På Dan Nilsson Tak strävar vi efter att kompetensen och hantverksskickligheten i företaget ska hålla högsta nivå. Även i framtiden. Därför satsar vi på personalkompetensen.

Som takmontör kommer man aldrig undan; värme, blåst, regn eller snö – jobbet ska utföras på utsatt tid. Samtliga våra montörer känner en stor yrkesstolthet och ställer upp i ur och skur för att vi ska få nöjda kunder. Våra kompetenta projektledare har en viktig roll i den dagliga verksamheten. De har en nära kontakt med beställare, leverantörer och takmontörerna. De ser också till att arbetet sker enligt överenskommelse.

Läs mer om Kompetenta Takmontörer på företagets hemsida

Dan Nilsson Tak AB
Hemsida: https://www.dannilssontak.se

Dan Nilsson Tak AB

Dan Nilsson Tak utför takarbete och takentreprenader som takläggning med tätskikt i Kristianstad, Malmö, Helsingborg, Värnamo, Nässjö, Ronneby, med omnejd.

Sedan 1993 har vi försett tak med tätskikt - papp, pvc-dukar och isolering. Sakta men säkert har verksamheten vuxit. Det som började med en ensam man och en bil är idag ett takföretag som utför takarbete i hela södra Sverige.

I Åhus har vi vårt huvudkontor. I Växjö driver vi verksamheten under namnet Taktäckning men för att kunna ge snabb och säker service i nästan hela södra Sverige har vi idag också montörer stationerade i Kalmar, Älmhult och Värnamo.

Vi har samlat stor erfarenhet i företaget, en erfarenhet som vi vet är uppskattad av våra kunder och som garanterar högsta kvalitet på de jobb vi utför. Vi gör jobb för privatkunder, men främst jobbar vi för byggentreprenörer, bostadsbolag och kommuner.