Miljönären Måleri AB > Kulturbyggnader

Kulturbyggnader

Miljönären Lindfeldts Måleri AB i Borlänge utför måleri av kulturbyggnader.


Omfattande och anavcerade renoveringsarbeten av kyrkor och gamla byggnader har blivit något av vår specialitet. Uppdragen är av alla förekommande slag och vi har ett tiotal specialister inom området. Vi tycker att våra kunder är förnuftiga om de anlitar målare som utför ett flertal uppdrag av denna art varje år, och på så sätt kan hålla känslan för ett unikt hantverk levande. Det kan nämnas att vi anlitas som kursledare i äldre måleriteknik, bl.a. av Länsarbetsnämnden.

Läs mer om Kulturbyggnader på företagets hemsida

Miljönären Måleri AB
Hemsida: https://www.miljonaren.se

Miljönären Måleri AB

Miljönären Lindfeldts Måleri AB utför målning och måleriarbeten, klottersanering, fönsterunderhåll, fönsterrenovering, plåtmålning, våtblästring mm i bl a Borlänge, Falun, Karlstad, Sälen, Ludvika, Rättvik, Leksand, Mora, och Örebro .

Miljönären är Dalarnas största måleri och ett av de större i Sverige. Företaget vänder sig till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, byggföretag, kommunala bostadsbolag och förvaltningar, samt privatpersoner i hela Dalarna, Gästrikland och Karlstad.

Hela vårt arbetssätt genomsyras av att vi vill vara med och leda måleriutvecklingen ihop med dig som kund och våra leverantörer. Ett sätt att ständigt utveckla oss är att vi sedan tre år tillbaka är kvalitescertifierade enligt ISO 9001, och sedan 12 november 2003 innehar certifikat enligt nya ISO 9001:2000. Vi ha alltså en lång tradition att arbeta efter kvalitetssystem. Som kund skall man känna sig välkommen oavsett storlek.