RMIG Sweden AB > Kundanpassade perforerade räcken

Kundanpassade perforerade räcken

RMIG Sweden AB är tillverkare av perforerad plåt. Kan du föreställa dig effekten av ett perforerat räcke införlivat i ditt senaste projekt?

Som Europas största tillverkare och leverantör av perforerad plåt, kan RMIG hjälpa dig att förverkliga dina visioner, utan gränser.

Det är ingen lögn att säga att vi helt enkelt erbjuder en heltäckande perforations- och tillverkningsservice. Eller gedigen och komplex, om det är vad du behöver. Så, om det bara är perforering till din design du har tänkt dig, kan vi även erbjuda bulthålen, bockning och formning - oavsett om du använder stål, aluminium, rostfritt stål, mässing eller andra material.

Och vad vi har påbörjat kan vi färdigställa åt dig: om det så är naturlig ytbehandling, pulverlackering, galvanisering, anodisering, etc, med andra ord det som passar dina behov.

Läs mer om Kundanpassade perforerade räcken på företagets hemsida

RMIG Sweden AB
Hemsida: www.rmig.se

RMIG Sweden AB

RMIG Sweden AB är tillverkare av perforerad plåt, plåtfasader och produkter för räcken, solskydd, innertak, papperskorgar med mera. Det är det största perforeringsföretaget i världen med

Ett företag av vår storlek ger en rad fördelar för dig som som kund. Den viktigaste är vår lokala närvaro på de olika marknaderna, vilket innebär att det alltid finns en kontaktperson nära dig, lättillgänglig att besvara eventuella frågor du har.

Från koncernens flera tillverkningsanläggningar, kan din kontaktperson dra nytta av en enorm erfarenhet, både inom tillverkning och i tillämpningskännedom.

Som grupp arbetar vi för att ge dig en kvalitetsprodukt och en utmärkt service. Därför är vårt mål att visa dig att RMIG är det bästa valet för ditt perforeringsbehov, varje gång....