Kylprodukter i Kivik AB > Kylaggregat

Kylaggregat

Kylprodukter i Kivik är tillverkare av kylaggregat av olika typer. Compact kylaggregat CKA är det mest ekonomiska alternativet för mindre kylrum.


CKA är en komplett kylanläggning och används med fördel till mindre kylrum, till vin- eller viltkyl, som svalrum eller rotfruktsrum. Passar utmärkt till avfallsrum eller liknande med ett temperaturområde på +3°– +12°C.

Läs mer om Kylaggregat på företagets hemsida

Kylprodukter i Kivik AB
Hemsida: https://www.kylprodukter.se

Kylprodukter i Kivik AB

Kylprodukter har installation och service av kylanläggningar och frysanläggningar samt luftkonditioneringar, värmepumpar och mobilkyla. Tillverkning av avfuktare, kylaggregat, frysaggregat och luftridåer i Malmö, Trelleborg, Ystad, Sjöbo och Tomelilla med omnejd,

Kylprodukter i Kivik AB, finns på det fagra Österlen. Vi är ett familjeföretag som startades 1980 av Sven Bladh som enmansföretag. Företaget har haft en positiv utveckling, de sysselsätter idag över 20 personer.

När du anlitar Kylprodukter i Kivik AB, träffar du professionella montörer med lång erfarenhet av branschen och som är vana att ta ansvar. Vi arbetar hårt för att alltid vara uppdaterade när det gäller nya produkter samt nya köldmedier. Vi hjälper dig att få energieffektiva anläggningar, något som du sparar pengar på. Oavsett märke står vi till tjänst med reparation av din anläggning och Du får alltid garanti på det arbete som är utfört.