Golvläggarna J&D AB > Laminatgolv

Laminatgolv

Golvläggarna J&D AB hjälper er att lägga laminatgolv. Laminatgolv har en vacker design med bra hållbarhet och är skapade för att hålla i många år.

Golvläggarna J&D AB har både kompetens och erfarenhet att lägga ditt laminatgolv.

Laminatgolv är ett golv som kombinerar vacker design med en svårslagen hållbarhet. Laminatgolv är skapade för att användas i många år och fortfarande se vackra ut. Med andra ord det perfekta valet för att skapa ett vackert hem där du inte behöver oroa dig.

Det är ofta ett alternativ till parkett och massiva trägolv. Även om golvet är billigare är det dock både smutsavvisande och slitstarkt vilket gör det till ett lämpligt val i mer utsatta innemiljöer.

Gör en offertförfrågan snabbt och enkelt! Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Kontakta Golvläggarna J&D AB för mer information eller besök deras hemsida!

Läs mer om Laminatgolv på företagets hemsida

Golvläggarna J&D AB
Hemsida: https://www.golvlaggarnajd.se

Golvläggarna J&D AB

Golvläggarna J&D AB arbetar med golvläggning och utgår från Lund, Skåne. Oavsett om du vill lägga nytt golv i ett enskilt rum eller på större ytor kan vi med vår erfarenhet och kompetens hjälpa dig till ett så perfekt resultat som möjligt. Vi som äger och driver Golvläggarna J&D AB heter Johannes och David och har arbetat professionellt med golvläggning i över 10 år för såväl större som mindre företag. Erfarenheten har gett oss möjligheten att kompetensutveckla både inom nybyggnation och servicejobb.

Golvläggarna J&D AB har kunskap och erfarenhet av att arbeta med flera olika typer av golvläggning, så som trägolv och laminatgolv, mattor av olika material samt undergolv. Som en extra inriktning har vi fokus på hållbarhet och miljö, därför erbjuder vi miljömedvetna materialval.

Som ett mindre företag har Golvläggarna J&D AB möjlighet att ha en personlig kundkontakt med alla våra kunder och för oss är service en mycket hög prioritet. Vi värderar högt att vara med och hjälpa dig genom hela processen, från det att ni tagit kontakt med oss till att ni har gått i mål med projektet.