S-Hantverkare AB > Lammin MSE-A fönster

Lammin MSE-A fönster

Det här fönstret är enklaste variant av hela sortiment som vi har, men inte den sämsta.

Detta är ett trä/aluminium fönster som passar i alla hus lika bra som andra våra produkter. Dessutom går det att välja mellan kanter i innerbåge. Ni får välja mellan Pikant – som passar bra i äldre hus eller Elegant- som är mer diskret. Även här går att välja spröjs, men här, till skillnad från MSE fönster, limmas fönsterspröjs på yttrebåge från ut och insida. Går även att välja integrerade persienner med inbyggt system. Eller för varmare sommarkvällar kan man välja insektsnät som sitter i fönster. Då kan man nyttja frisk luft även när ni sover utan att oro sig om insekter som kan komma igenom öppet fönster.

Kan man vara kreativ i sitt val av fönster? Självklart! Man kan fly från vardagen genom att välja t.ex. tvåfärgade fönsterbågar. På insidan kan fönsterbågen ha samma färg som de närliggande dörrarna, till exempel vit. Den yttre färgen kan vara grå eller någon annan som redan finns i andra delar av byggnaden.

Läs mer om Lammin MSE-A fönster på företagets hemsida

S-Hantverkare AB
Hemsida: www.shantverkare.se

S-Hantverkare AB

S-Hantverkare är leverantör och montör av Lammin fönster och dörrar. Lammin tillverkar fönster och dörrar till nordiskt klimat utav inhemska material.
Lammin har designat fönstren och dörrarna för att klara nordiska väderförhållanden, och alla deras produkter är märkta med den finländska Nyckelflaggan®

S-Hantverkare erbjuder högkvalitativa lösningar inom byggbranschen, allt från små hantverk upp till omfattande totalrenovering, badrumsrenovering, fasadrenovering, fönster, dörr, ytterdörr, fönsterbyte mm.
Vi erbjuder alltid den bästa till våra kunder i både Södermanland och Stockholms Län. Den bästa material, pris samt individuell lösning.
För att garantera den högsta kvaliteten använder vi alltid material som är inköpt på proffsbutiker och är miljövänlig. Även våra medarbetare har många års erfarenhet i byggbranschen samt alla som jobbar hos oss är anslutna till fackförening.
För att lämna den bästa prisofferten kommer vi alltid ut för ett besök på plats. Och detta gör vi gratis