S-Hantverkare AB > Lammin Signal Window Fönster

Lammin Signal Window Fönster

Signalfönster är det snabbaste och kostnadseffektivaste sättet att förbättra mobilnätverkets täckning inomhus. Den här lösningen är underhållsfri och behöver ingen elektricitet för att fungera.

Signalfönstret passar bra i alla typer av byggnader, t.ex. i hemmet eller på kontoret. Mobilens signal passerar effektivt genom Signalfönstret. Därför är Signalfönster det snabbaste och kostnadseffektivaste sättet att förbättra mobilnätverkets täckning inomhus.

Moderna, energieffektiva byggnadsmaterial påverkar ofta signalerna genom konstruktionerna och i värsta fall isolerar dom mobilsignalen helt utanför byggnaden. Bättre täckning betyder lyckligtvis inte att man behöver pruta på energieffektiviteten: Signalfönstret är väldigt energieffektivt och håller värmen inne.

Läs mer om Lammin Signal Window Fönster på företagets hemsida

S-Hantverkare AB
Hemsida: www.shantverkare.se

S-Hantverkare AB

S-Hantverkare är leverantör och montör av Lammin fönster och dörrar. Lammin tillverkar fönster och dörrar till nordiskt klimat utav inhemska material.
Lammin har designat fönstren och dörrarna för att klara nordiska väderförhållanden, och alla deras produkter är märkta med den finländska Nyckelflaggan®

S-Hantverkare erbjuder högkvalitativa lösningar inom byggbranschen, allt från små hantverk upp till omfattande totalrenovering, badrumsrenovering, fasadrenovering, fönster, dörr, ytterdörr, fönsterbyte mm.
Vi erbjuder alltid den bästa till våra kunder i både Södermanland och Stockholms Län. Den bästa material, pris samt individuell lösning.
För att garantera den högsta kvaliteten använder vi alltid material som är inköpt på proffsbutiker och är miljövänlig. Även våra medarbetare har många års erfarenhet i byggbranschen samt alla som jobbar hos oss är anslutna till fackförening.
För att lämna den bästa prisofferten kommer vi alltid ut för ett besök på plats. Och detta gör vi gratis