S-Hantverkare AB > Lammin Trä aluminiumfönster

Lammin Trä aluminiumfönster

Trä/aluminiumfönster tillverkas enligt kundens och byggobjektets krav.

Modellseriens lättade äkta mittstolpar gör Lammin-fönsters stadiga karmkonstruktion sirligare. De passar lika bra för ny- och ombyggnad. Lammin-fönster har rätt att använda FI-märket och de uppfyller kriterierna för regn- och vädertålighet samt vindtrycksbeständig- het i EN-standarders bästa klasser.

Fönstrens mått, Modeller, Former, Färgnyanser, Glaspartiets energieffektivitet, Glasens säkerhetsegenskaper, samt andra tilläggsegenskaper och -utrustningar väljs individuellt per order och produkt. Offerten och orderbekräftelsen och deras produktdiagram innehåller kvantitativt och kvalitativt bara de produkter, ytbe- handlingar och utrustningar som nämnts i dem

Läs mer om Lammin Trä aluminiumfönster på företagets hemsida

S-Hantverkare AB
Hemsida: www.shantverkare.se

S-Hantverkare AB

S-Hantverkare är leverantör och montör av Lammin fönster och dörrar. Lammin tillverkar fönster och dörrar till nordiskt klimat utav inhemska material.
Lammin har designat fönstren och dörrarna för att klara nordiska väderförhållanden, och alla deras produkter är märkta med den finländska Nyckelflaggan®

S-Hantverkare erbjuder högkvalitativa lösningar inom byggbranschen, allt från små hantverk upp till omfattande totalrenovering, badrumsrenovering, fasadrenovering, fönster, dörr, ytterdörr, fönsterbyte mm.
Vi erbjuder alltid den bästa till våra kunder i både Södermanland och Stockholms Län. Den bästa material, pris samt individuell lösning.
För att garantera den högsta kvaliteten använder vi alltid material som är inköpt på proffsbutiker och är miljövänlig. Även våra medarbetare har många års erfarenhet i byggbranschen samt alla som jobbar hos oss är anslutna till fackförening.
För att lämna den bästa prisofferten kommer vi alltid ut för ett besök på plats. Och detta gör vi gratis